fälttest

Solcellsmoduler

En verklig jämförelse mellan Mono, Poly, PERC och Dual solcellsmoduler.

Data i realtid
-- -- lokal tid
Installationsdatum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Strålning
Rumänien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Split-cell

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Poly

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

PERC

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

* Detta är ettfälttest och resultaten är specifika för den här installationen och platsen.,undersök vilken lösning som passar din situation bäst då resultaten kan variera beroende på faktorer i omgivningen.

VE.Direct till VE.CAN gränssnitt

Gränssnittskabeln VE.Direct till VE.Can kan användas för att informationen från en BMV-700 tillgänglig på ett VE.Can-nätverk. Där kan den t.ex. läsas av en Color Control GX.

Begränsningar:
• Gränssnittskabeln fungerar inte med andra VE.Direct-produkter såsom solcellsladdare, växelriktare och inte heller med BMV-712 Smart.
• När den används tillsammans med en BMV-702 är AUX-funktionen i BMV:n begränsad: När den används för att mäta spänning i startbatteriet kommer spänningen att sändas över till VE.Can. Men när den används för att mäta temperatur eller medelspänning kommer datan inte att sändas över till VE.Can-nätverket.

UTFASAD: den här gränssnittskabeln är utfasad. Använd en GX-enhet istället, den ger fler och bättre funktioner. Mer detaljerad information finns i kapitlet om NMEA2000. Se även till att läsa vår Marina MFD-integrationsguide.

Nedladdningar

Hitta en Victron-återförsäljare nära dig.

Hitta en återförsäljare