Denna webbplats drivs helt och hållet av solcellsenergi.

Försök VRM demo
Total solcellsproduktion
MWh
Watt
Solcellsproduktion
MultiGrid minskar risken för instabila nät och energikostnader genom energilagring och egenförbrukning. MultiGrid är godkänd enligt VDE-AR-N 4105 och AU 4777.2:2015 och är den CEC-listade versionen av MultiPlus. Tack vare det inbyggda skyddet mot ödrift är enheten lämplig för länder som Tyskland, Österrike m.fl. I Storbritannien används MultiPlus eftersom den är godkänd enligt de standarder som krävs där – G83/2 och G59-3-1.
Modeller: 3000VA

ESS: Energilagringssystem

MultiGrid är huvudkomponenten i Victrons ESS-system, som tillhandahåller flexibilitet för att kombinera den med MPPT-solcellsladdare eller nätbundna solcellsväxelriktare t.ex. För fler exempel och mer detaljerad information, se manualen ESS (Energy Storage System) manual.

Fjärrövervakning och kontroll

Du kan övervaka och styra din MultiGrid och dina system lokalt (LAN) eller fjärrstyra dem via internet var du än befinner dig i världen genom att använda den kostnadsfria VRM-appen och VRM-portalen. De kan nås med ett flertal operativsystem från en telefon, en surfplatta eller en bärbar eller stationär dator. ColorControl GX eller Venus GX krävs och kontrollen är obegränsad, du kan göra allt från att justera din MultiGrid till att automatiskt starta en reservgenerator och mycket mer...

Oavbruten växelström (UPS-funktion)

I händelse att fel uppstår i uppkopplingen, om en landströmanslutning eller generator kopplas ifrån, aktiveras Multin som tar över strömtillförseln till de anslutna enheterna. Detta sker så snabbt (inom mindre än 20 millisekunder) att datorer och annan elektronisk utrustning kommer att fortsätta att fungera utan avbrott.

I princip obegränsad energi tack vare parallelldrift

Upp till 6 Multis kan fungera parallellt för att uppnå högre uteffekt. Trefasdrift eller drift med fasuppdelning är också möjlig. Kontrollera våra datablad för att se vilka modeller som har parallell-, trefas- och fasuppdelningsegenskaper.

Nedladdningar

Leta reda på en Victron-återförsäljare i din närhet

Hitta en återförsäljare