Fälttest: Solcellsmoduler

En verklig jämförelse mellan Mono, Poly, PERC och Dual solcellsmoduler.

Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
E
Total solcellsproduktion: --
W
Rumänien
--
--
Installationsdatum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Strålning

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Maxi GX är medlem i produktfamiljen GX. GX-enheten ligger i hjärtat av systemet. Den tillhandahåller övervakning och fungerar som kommunikationscentrum för installationen. 

Jämfört med andra GX-enheter har Maxi GX störst CPU-kraft och mest VE.Direct-portar: 25. Detta är GX-enheten som är till för att användas med stora system med många VE.Direct MPPT-solcellsladdare.

Victron Remote Management – portalens fulla kapacitet

Victrons fjärrstyrningsportal (VRM, Victron Remote Management) ger full tillgång till de mycket omfattande kontrollerna och inställningar på alla systemkomponenter som är anslutna till er Maxi GX. Den gör det möjligt att logga in och göra installationer – var som helst, när som helst. Denna kraftfulla applikation tillhandahåller även problemfria diagnoskontroller och analyser av sparad information.

Automatisk start/stopp av generator

Maxi GX kan programmeras för att automatiskt starta generatorn på grund av låg spänning, hög belastning eller batteriets laddningsstatus. Den kan även anpassas till att fördröja uppstart till i slutet av ”lugna” perioder och på så sätt undvika oavsiktliga störningar nattetid.

Fjärrkonsol – kontrollera allt var som helst...

Funktionen Remote Console tillhandahåller full åtkomst på distans till alla inställningar via internet och VRM-portalen.

Upplev kraften från VRM

Se fjärrövervakning i aktion, upplev VRM i tusentals verkliga installationer världen över eller logga in för att komma igång.

Nedladdningar

Hitta en Victron-återförsäljare nära dig.

Hitta en återförsäljare