fälttest

Solcellsmoduler

En verklig jämförelse mellan Mono, Poly, PERC och Dual solcellsmoduler.

Data i realtid
-- -- lokal tid
Installationsdatum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Strålning
Rumänien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Split-cell

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Poly

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

PERC

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

* Detta är ettfälttest och resultaten är specifika för den här installationen och platsen.,undersök vilken lösning som passar din situation bäst då resultaten kan variera beroende på faktorer i omgivningen.

Maxi GX är medlem i produktfamiljen GX. GX-enheten ligger i hjärtat av systemet. Den tillhandahåller övervakning och fungerar som kommunikationscentrum för installationen. 

Jämfört med andra GX-enheter har Maxi GX störst CPU-kraft och mest VE.Direct-portar: 25. Detta är GX-enheten som är till för att användas med stora system med många VE.Direct MPPT-solcellsladdare.

Victron Remote Management – portalens fulla kapacitet

Victrons fjärrstyrningsportal (VRM, Victron Remote Management) ger full tillgång till de mycket omfattande kontrollerna och inställningar på alla systemkomponenter som är anslutna till er Maxi GX. Den gör det möjligt att logga in och göra installationer – var som helst, när som helst. Denna kraftfulla applikation tillhandahåller även problemfria diagnoskontroller och analyser av sparad information.

Automatisk start/stopp av generator

Maxi GX kan programmeras för att automatiskt starta generatorn på grund av låg spänning, hög belastning eller batteriets laddningsstatus. Den kan även anpassas till att fördröja uppstart till i slutet av ”lugna” perioder och på så sätt undvika oavsiktliga störningar nattetid.

Fjärrkonsol – kontrollera allt var som helst...

Funktionen Remote Console tillhandahåller full åtkomst på distans till alla inställningar via internet och VRM-portalen.

Upplev kraften från VRM

Se fjärrövervakning i aktion, upplev VRM i tusentals verkliga installationer världen över eller logga in för att komma igång.

Nedladdningar

Hitta en Victron-återförsäljare nära dig.

Hitta en återförsäljare