Denna webbplats drivs helt och hållet av solcellsenergi.

Försök VRM demo
Total solcellsproduktion
MWh
Watt
Solcellsproduktion

En solcellsladdare samlar energi från dina solcellspaneler och lagrar den i dina batterier. Med den senaste och snabbaste tekniken maximerar BlueSolar energiuppsamlingen och för den vidare på ett intelligent sätt för att ladda batteriet fullt på kortast möjlig tid. BlueSolar upprätthåller batteriets hälsa och förlänger livstiden.

Modeller: 12/24/36/48 Volt

Ultra Fast Maximum Power Point Tracking

Tack vare en konstant övervakning av spännings- och strömutgången på dina solcellspaneler garanterar MPPT-tekniken att varje droppe av tillgänglig energi i panelerna tas tillvara och lagras. Fördelen med detta märks som mest när det är delvist molnigt ute och ljusstyrkan ändras konstant.

Industriellt starka kommunikationer

CANbus-anslutningen gör det möjligt för den här MPPT:n att gradera och synkronisera inställningar, laddningsstatusar och data över dussintals enheter.

Med en Venus-enhet och internet som tillägg blir din installation anslutet till Victrons fjärrstyrningsportal (VRM). Det ger dig tillgång till din MPPT:s fulla kapacitet, när som helst, var som helst och tjänsten är gratis att använda.


Nedladdningar

Off-grid apartments in The Philippines

Läs hela historien

Leta reda på en Victron-återförsäljare i din närhet

Hitta en återförsäljare