fälttest

Solcellsmoduler

En verklig jämförelse mellan Mono, Poly, PERC och Dual solcellsmoduler.

Data i realtid
-- -- lokal tid
Installationsdatum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Strålning
Rumänien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Split-cell

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Poly

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

PERC

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

* Detta är ettfälttest och resultaten är specifika för den här installationen och platsen.,undersök vilken lösning som passar din situation bäst då resultaten kan variera beroende på faktorer i omgivningen.

VE.Bus BMS och VE.Bus BMS V2 är batterihanteringssystem (BMS) utformade för att samverka med och skydda ett enskilt eller flera Victron Lithium Battery Smart 12,8 V & 25,6 V (LiFePO4 eller LFP) i system som har Victron växelriktare eller växelriktare/laddare med VE.Bus-kommunikation. Det övervakar och skyddar batterierna mot över- och underspänning i alla individuella celler samt mot över- eller undertemperatur.

Baserat på batteriet eller batteriernas status kommer BMS:

  • Generera en förlarmssignal för att varna om en nära förestående cellunderspänning.
  • Inaktivera invertering i VE.Bus-växelriktare eller växelriktare/laddare via VE.Bus och inaktivera andra belastningar via terminalen för “Belastningsfrånkoppling” om det uppstår en cellunderspänning.
  • Inaktivera laddning i VE.Bus-växelriktare eller växelriktare/laddare VE.Bus och inaktivera andra laddare via terminalen “Laddningsfrånkoppling” om det uppstår en cellöverspänning eller under- eller övertemperatur.
  • Fjärrterminaler för på/av.
  • Möjlighet att inaktivera VE.Direct och VE.Can solcellsaddare via en GX-enhet.
  • Tillåta styrning av VE.Bus-växelriktare/laddare från flera enheter som Digital Multi Control, VE.Bus Smart dongle och/eller en GX-enhet.
  • Extra strömingångs- och utgångsterminaler som gör det möjligt för en GX-enhet att förbli strömförsedd i händelse av en systemnedstängning.

Nedladdningar

Victrons onlineutbildning

Om du vill veta mer om den här produkten har vi en onlineutbildning tillgänglig. Utbildningen inkluderar en video, länkar till viktigt referensmaterial och ett prov för att testa din kunskap. Den som klarar provet belönas med ett intyg. För onlineutbildning krävs ett kostnadsfritt Victron Professional-konto.

Hitta en Victron-återförsäljare nära dig.

Hitta en återförsäljare