fälttest

Solcellsmoduler

En verklig jämförelse mellan Mono, Poly, PERC och Dual solcellsmoduler.

Data i realtid
-- -- lokal tid
Installationsdatum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Strålning
Rumänien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Split-cell

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Poly

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

PERC

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

* Detta är ettfälttest och resultaten är specifika för den här installationen och platsen.,undersök vilken lösning som passar din situation bäst då resultaten kan variera beroende på faktorer i omgivningen.

MultiPlus är, precis som namnet antyder, en kombinerad växelriktare och laddare i en enda elegant förpackning. Dess många funktioner inkluderar en äkta sinusvågsväxelriktare, adaptiv laddning, hybrid PowerAssist-teknik samt ett flertal systemintegrerande funktioner.
Modeller: 2000VA

Unika PowerAssist egenskaper

Quattro-II förhindrar överbelastning på en begränsad AC-källa som en generator eller en landströmsanslutning. Först reduceras batteriladdningen automatiskt om överbelastning annars skulle inträffa. Nästa nivå kommer att förstärka uteffekten från en generator eller landströmskälla med ström från batteriet.

Oavbruten AC-ström (UPS-funktion)

I händelse att fel uppstår i uppkopplingen, om en landströmsgenerator eller generator kopplas från, aktiveras växelriktaren i Multi och tar över strömtillförseln till de anslutna enheterna. Detta sker så snabbt (inom mindre än 20 millisekunder) att datorer och annan elektronisk utrustning kommer att fortsätta att fungera utan avbrott.

I stort sett obegränsad ström tack vare parallelldrift

Upp till 6 enheter kan fungera parallellt för att uppnå högre utgångsström. Trefasdrift eller drift med fasuppdelning är också möjlig. 

Fjärrövervakning och styrning

När den är kopplad till en GX-enhet (t.ex. Cerbo GX) kan du övervaka och styra din MultiPlus och dina system lokalt (via LAN), eller på distans (via internet) från var som helst i världen med den kostnadsfria VRM-appen och den kostnadsfria VRM-portalwebbplatsen.. Åtkomst kan ske med ett flertal operativsystem från en telefon, en surfplatta eller en bärbar eller stationär dator. Det finns oändliga möjligheter för kontroll, från att justera din MultiPlus för att automatiskt starta en backupgenerator och mer därtill...

Nedladdningar

Hitta en Victron-återförsäljare nära dig.

Hitta en återförsäljare