Fälttest: Solcellsmoduler

En verklig jämförelse mellan Mono, Poly, PERC och Dual solcellsmoduler.

Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
E
Total solcellsproduktion: --
W
Rumänien
--
--
Installationsdatum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Strålning

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

MultiPlus är, precis som namnet antyder, en kombinerad växelriktare och laddare i en enda elegant förpackning. Dess många funktioner inkluderar en äkta sinusvågsväxelriktare, adaptiv laddning, hybrid PowerAssist-teknik samt ett flertal systemintegrerande funktioner.
Modeller: 2000VA

Unika PowerAssist egenskaper

Quattro-II förhindrar överbelastning på en begränsad AC-källa som en generator eller en landströmsanslutning. Först reduceras batteriladdningen automatiskt om överbelastning annars skulle inträffa. Nästa nivå kommer att förstärka uteffekten från en generator eller landströmskälla med ström från batteriet.

Oavbruten AC-ström (UPS-funktion)

I händelse att fel uppstår i uppkopplingen, om en landströmsgenerator eller generator kopplas från, aktiveras växelriktaren i Multi och tar över strömtillförseln till de anslutna enheterna. Detta sker så snabbt (inom mindre än 20 millisekunder) att datorer och annan elektronisk utrustning kommer att fortsätta att fungera utan avbrott.

I stort sett obegränsad ström tack vare parallelldrift

Upp till 6 enheter kan fungera parallellt för att uppnå högre utgångsström. Trefasdrift eller drift med fasuppdelning är också möjlig. 

Fjärrövervakning och styrning

När den är kopplad till en GX-enhet (t.ex. Cerbo GX) kan du övervaka och styra din MultiPlus och dina system lokalt (via LAN), eller på distans (via internet) från var som helst i världen med den kostnadsfria VRM-appen och den kostnadsfria VRM-portalwebbplatsen.. Åtkomst kan ske med ett flertal operativsystem från en telefon, en surfplatta eller en bärbar eller stationär dator. Det finns oändliga möjligheter för kontroll, från att justera din MultiPlus för att automatiskt starta en backupgenerator och mer därtill...

Downloads & Support

Victrons onlineutbildning

Om du vill veta mer om den här produkten har vi en onlineutbildning tillgänglig. Utbildningen inkluderar en video, länkar till viktigt referensmaterial och ett prov för att testa din kunskap. Den som klarar provet belönas med ett intyg. För onlineutbildning krävs ett kostnadsfritt Victron Professional-konto.

Hitta en Victron-återförsäljare nära dig.

Hitta en återförsäljare