fälttest

Solcellsmoduler

En verklig jämförelse mellan Mono, Poly, PERC och Dual solcellsmoduler.

Data i realtid
-- -- lokal tid
Installationsdatum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Strålning
Rumänien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Split-cell

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Poly

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

PERC

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

* Detta är ettfälttest och resultaten är specifika för den här installationen och platsen.,undersök vilken lösning som passar din situation bäst då resultaten kan variera beroende på faktorer i omgivningen.

Sun Inverter

Sun-växelriktaren kombinerar en sinusvågsväxelriktare och en PWM-solcellsladdare i ett hölje. Den är enkel att installera, med minimal koppling.

Växelriktaren gör det möjligt försörja utrustningar i ditt hem – som kräver 230 VAC - genom att använda ”fritids-” eller ”bil”-batterier klassade som 12 V eller 24 V.

Solcellsladdaren säkerställer att batterierna laddas med energi som har skördats från dina solcellspaneler. Laddningsalgoritmen är programmerbar.

Växelriktar- och solcellsladdarparametrarna kan läsas ut via Bluetooth genom att använda appen VictronConnect. Utöver detta har växelriktaren en VE.Direct-port för anslutning till en GX-enhet eller GlobalLink 520 för systemövervakning.

Modeller: 12V|250VA and 24V|250VA

VictronConnect

VictronConnect låter dig se live statusinformation och konfigurera Victron- produkter som antingen har inbyggd Bluetooth eller som är kopplade till en VE.Direct Bluetooth Smart dongle.

Nedladdningar

Hitta en Victron-återförsäljare nära dig.

Hitta en återförsäljare