fälttest

Solcellsmoduler

En verklig jämförelse mellan Mono, Poly, PERC och Dual solcellsmoduler.

Data i realtid
-- -- lokal tid
Installationsdatum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Strålning
Rumänien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Split-cell

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Poly

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

PERC

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

* Detta är ettfälttest och resultaten är specifika för den här installationen och platsen.,undersök vilken lösning som passar din situation bäst då resultaten kan variera beroende på faktorer i omgivningen.

GX-integration i marina MFD-skärmar - Furuno
GX-integrationen i marina MFD-skärmar gör det möjligt för dig att enkelt ansluta en multifunktionell display till hjärtat av ditt kraftsystem så som Cerbo GX eller den GX-anpassade MultiPlus-II GX Efter anslutningen kan du enkelt övervaka och styra din båts kraftsystem, direkt på din Glassbridge. Se vad mer du kan göra med våra marina kraftlösningar.

Insyn i realtid, full kontroll

Övervaka AC/DC-belastningar, landström och generatorstatus, eller styr batterierna på ett ögonblick. Styr enkelt strömbegränsningen för ingående landström eller slå på eller stäng av din växelriktare eller ställ in den på endast laddare när du lämnar båten i hamnen. Öppna Victron Remote Console för att få fullständig kontroll över hela systemet. Allt via det intuitiva och rena gränssnittet.

Omfattande insikt i flera batterier.

Våra laddare tar väl hand om dina batterier ombord. Med MFD-skärmen kan du få detaljerad insikt i alla dina batterier, kontrollera laddningsstatus på flera batterier, procent på dina servicebatterier samt spänningen i sekundära batterier som används för start av motor, bogpropellrar, vinschar, generatorer m.m. så att du aldrig helt oväntat står utan ström.

Alltid perfekt kontroll med Victron Energy

Med en VIctron Energy GX-enhet har du alltid perfekt kontroll över din båts kraftsystem, var du är befinner dig. Använd helt enkelt VictronConnect eller Victrons portal för fjärrövervakning (VRM) för att ögonblickligen se hur dina (kritiska) strömförsörjningar sköter sig. Ändra inställningar för att optimera systemet. Följ upp larm och lös utmaningar på distans, antingen du själv eller via ditt auktoriserade Victron-ombud som alltid hjälper dig med glädje. Vi gör allt för att hålla dig flytande. Så att du kan fortsätta med det du gör bäst.

Nedladdningar

Hitta en Victron-återförsäljare nära dig.

Hitta en återförsäljare