The Victron Energy head office is powered by solar energy.

Försök VRM demo
Total solcellsproduktion
MWh
Watt
Solcellsproduktion

Quattro

3kVA - 5kVA - 8kVA - 10kVA - 15kVA

Inverter/laddar e

Två AC-ingångar med integrerad överkopplingsswitch

Quattro kan anslutas till två självständiga AC-källor, till exempel landström och en generator eller två generatorer. Quattro kommer automatiskt att anslutas till den aktiva källan.

Två AC-utgångar

Huvudutgången har en avbrottsfri funktion. I händelse att nätspänningsavbrott eller om kraften från land eller generatorn bryts tar Quattro över strömtillförseln till de anslutna enheterna. Detta sker så snabbt (inom 20 millisekunder) att datorer och annan elektronisk utrustning kommer att fortsätta att arbeta utan avbrott. Den andra strömkällan är endast aktiv när växelspänning är tillgänglig på en av Quattros ingångar. Förbrukare som inte laddar ur batteriet såsom luftkonditionering eller vattenvärmare kan anslutas till denna utgång.

Unika effekthjälpegenskaper

Quattro förhindrar överbelastning av en begränsad växelspänningskälla. Först reduceras batteriladdningen automatiskt när annars en överbelastning skulle inträffa. Nästa nivå kommer att höja uteffekten från en generator eller landströmskälla med ström från batteriet.

I stort sett obegränsad ström tack vare parallell drift

Upp till 6 Quattros kan köras parallellt för att uppnå högre uteffekt. Trefasdrift eller drift med fasdelning är också möjlig.

Läs hela beskrivningen Dölj info

Mera information

Afsanah’s guest house

Afsanah’s guest house

Läs hela historien