fälttest

Solcellsmoduler

En verklig jämförelse mellan Mono, Poly, PERC och Dual solcellsmoduler.

Data i realtid
-- -- lokal tid
Installationsdatum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Strålning
Rumänien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Split-cell

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Poly

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

PERC

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

* Detta är ettfälttest och resultaten är specifika för den här installationen och platsen.,undersök vilken lösning som passar din situation bäst då resultaten kan variera beroende på faktorer i omgivningen.

Ren sinusvågsutmatning, hög toppeffekt och hög verkningsgrad. Kombinationen av högfrekvens och linjefrekvenstekniker säkerställer det bästa av två världar.

SinusMax – överlägsen ingenjörskonst
Phoenix-programmet av växelriktare är utvecklade för professionell användning och är lämpliga för en mängd olika användningsområden. Designkriteriet har varit att producera en riktig sinusvågväxelriktare med optimerad effektivitet men utan att kompromissa med prestandan. Med hybrid-HF-teknik är resultatet en produkt av toppkvalitet med kompakta dimensioner, låg vikt och med kapacitet att tillhandahålla ström problemfritt, med valfri belastning. 

Kapacitet för parallell- och trefasdrift
Upp till 6 Phoenix-växelriktare kan fungera parallellt för att uppnå högre utgångseffekt. Sex 24 V 5000 A-enheter kommer exempelvis att tillhandahålla 24 kW/30 kVA utgångseffekt. Drift i trefasläge är också möjlig.

Modeller: 3000VA - 5000VA

Nedladdningar

Mobile Clinic Ghana

Läs hela historien

Hitta en Victron-återförsäljare nära dig.

Hitta en återförsäljare