Fälttest: Solcellsmoduler

En verklig jämförelse mellan Mono, Poly, PERC och Dual solcellsmoduler.

Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
E
Total solcellsproduktion: --
W
Rumänien
--
--
Installationsdatum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Strålning

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Vi tror att möjligheten att få insikt i din installation är en viktig faktor för att underhålla och driva dina icke-nätanslutna energilösningar. Icke-nätanslutet borde inte betyda icke-anslutet och därför har vi skapat GlobalLink 520. Den här enheten ger 4 G LTE-M-konnektivitet till alla enheter anpassade för VE.Direct utan månadsavgifter eller prenumerationer, under de första fem åren. 

Global konnektivitet med 4G LTE-M

LTE-M är en förkortning för LTE CAt-M1 eller för engelskans Long Term Evolution (ung. långsiktig utveckling) (4G), kategori M1. Den här cellulära tekniken är utformad för att koppla IoT-enheter (sakernas internet) till existerande 4G-torn samtidigt som de använder låg energi. LTE-M stödjer överlåtelser och roaming så det är perfekt att använda den här enheten i fordon i rörelse, som en husbil. Se vår manual GlobalLink 520 för att se om det är officiellt bekräftat att LTE-M är tillgängligt i ditt område. Täckningen ökar varje vecka tack vare att lokala leverantörer lanserar stöd. I ditt köp ingår 5 års konnektivitet så du behöver inte oroa dig över att skaffa ett separat datapaket och SIM-kort.

Enkel övervakning och styrning av system

GlobalLink 520 levereras med två kommunikationsportar som gör det möjligt att ansluta upp till två VE.Direct-enheter såsom en BMV-batteriövervakare och/eller en MPPT-solcellsladdningsregulator direkt till VRM. Kompatibla Victron Smart-produkter kan anslutas via BLE. Med två digitala som även agerar som pulsräknare och ett fjärrstyrbart relä är detta en perfekt lösning för att övervaka och styra din installation.

Inbyggd antenn

GlobalLink 520 levereras med en inbyggd antenn som är skapad för att fungera över hela världen. Om du ändock behöver bättre mottagning eller vill installera din modul i exempelvis ett nyttofordon är det även möjligt att montera en extern antenn.

Stöd för Ruuvitag

GlobalLink 520 stödjer nu temperatursensorer från RuuviTag. Dessa batteriförsörjda sensorer ansluts via BLE och är enkla att ställa in via VictronConnect. Alla data, som temperatur, luffuktighet och lufttryck från RuuviTag-sensorerna kommer att vara tillgänglig direkt i VRM.

Victron Remote Management

Onlineportalen VIctron Remote Management (VRM) ger dig tillgång till din installation, var som helst och när som helst. I VRM kan du kontrollera status på dina anslutna produkter, se detaljerade historikgrafik av din energi, generera detaljerade analysrapporter och till och med konfigurera automatiska larm om något går fel.

VictronConnect

VictronConnect låter dig se live statusinformation och konfigurera Victron- produkter som antingen har inbyggd Bluetooth eller som är kopplade till en VE.Direct Bluetooth Smart dongle.

Downloads & Support

Hitta en Victron-återförsäljare nära dig.

Hitta en återförsäljare