Fälttest

PV Modules

En verklig jämförelse mellan Mono, Poly, PERC och Dual solcellsmoduler.

Realtime data
-- -- Lokal tid
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Strålning
Rumänien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Detta är ettfälttest och resultaten är specifika för den här installationen och platsen.,Undersök vilken lösning som passar din situation bäst då resultaten kan variera beroende på faktorer i omgivningen.

Vi tror att möjligheten att få insikt i din installation är en viktig faktor för att underhålla och driva dina icke-nätanslutna energilösningar. Icke-nätanslutet borde inte betyda icke-anslutet och därför har vi skapat GlobalLink 520. Den här enheten ger 4 G LTE-M-konnektivitet till alla enheter anpassade för VE.Direct utan månadsavgifter eller prenumerationer, under de första fem åren. 

Global konnektivitet med 4G LTE-M

LTE-M är en förkortning för LTE CAt-M1 eller för engelskans Long Term Evolution (ung. långsiktig utveckling) (4G), kategori M1. Den här cellulära tekniken är utformad för att koppla IoT-enheter (sakernas internet) till existerande 4G-torn samtidigt som de använder låg energi. LTE-M stödjer överlåtelser och roaming så det är perfekt att använda den här enheten i fordon i rörelse, som en husbil. Se vår manual GlobalLink 520 för att se om det är officiellt bekräftat att LTE-M är tillgängligt i ditt område. Täckningen ökar varje vecka tack vare att lokala leverantörer lanserar stöd. I ditt köp ingår 5 års konnektivitet så du behöver inte oroa dig över att skaffa ett separat datapaket och SIM-kort.

Enkel övervakning och styrning av system

Din GlobalLink 520 levereras med två VE.Direct-portar som tillåter dig att ansluta upp till två VE.Direct-enheter såsom en BMV-batteriövervakare och/eller en MPPT-solcellsladdningsregulator direkt till VRM. Med två digitala som även agerar som pulsräknare och ett fjärrstyrbart relä är detta en perfekt lösning för att övervaka och styra din installation.

Inbyggd antenn

GlobalLink 520 levereras med en inbyggd antenn som är skapad för att fungera över hela världen. Om du ändock behöver bättre mottagning eller vill installera din modul i exempelvis ett nyttofordon är det även möjligt att montera en extern antenn.

Victron Remote Management

Onlineportalen VIctron Remote Management (VRM) ger dig tillgång till din installation, var som helst och när som helst. I VRM kan du kontrollera status på dina anslutna produkter, se detaljerade historikgrafik av din energi, generera detaljerade analysrapporter och till och med konfigurera automatiska larm om något går fel.

Nedladdningar

Leta reda på en Victron-återförsäljare i din närhet

Hitta en återförsäljare