fälttest

Solcellsmoduler

En verklig jämförelse mellan Mono, Poly, PERC och Dual solcellsmoduler.

Data i realtid
-- -- lokal tid
Installationsdatum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Strålning
Rumänien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Split-cell

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

Poly

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

PERC

2500Wp --
Total solcellsproduktion: --

* Detta är ettfälttest och resultaten är specifika för den här installationen och platsen.,undersök vilken lösning som passar din situation bäst då resultaten kan variera beroende på faktorer i omgivningen.

GX Tank 140 tar upp avläsningar från upp till fyra tanknivåsensorer. Det är ett tillbehör för vårt sortiment av GX-systemövervakningsprodukter, av vilka Cerbo GX är den vanligaste modellen.

Tank nivåer kan läsas ut lokalt i systemet, se skärmdump, samt på distans via vår VRM Portal.

GX Tank 140 är kompatibel med strömavsändare (4 till 20 mA) såväl som spänningsavsändare (0 till 10 V). Anslutningen till GX-enheten sker via USB, vilket också är hur GX-tanken drivs: inga ytterligare strömkablar krävs.

Kabeldragning för tankavsändare hålls så enkel som möjligt: två av de fyra ingångarna ger en 24 V strömförsörjning för att driva avsändaren. De andra två kanalerna kräver en extern strömförsörjning, och det finns ström i terminalen tillsammans med säkrade utgångar för att underlätta detta.

Övre och nedre gränser är konfigurerbara för att tillåta användning av avsändare som endast tillhandahåller en del av skalan, till exempel 0 till 5 V.

För att ge en stabil avläsning är avläsningarna genomsnittlig dämpning. Dämpningen kan konfigureras mellan 1 och 60 sekunder.

Felaktiga sensorer och ledningsproblem upptäcks: ett larm kommer att avges när värdena ligger utanför räckvidden.

För marina applikationer kan GX-enheten sända dessa tank nivåer i NMEA 2000-nätverket för att plockas upp av andra bildskärmar, till exempel en MFD.

Nedladdningar

Hitta en Victron-återförsäljare nära dig.

Hitta en återförsäljare