Fälttest: Solcellsmoduler

En verklig jämförelse mellan Mono, Poly, PERC och Dual solcellsmoduler.

Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
S
Total solcellsproduktion: --
E
Total solcellsproduktion: --
W
Rumänien
--
--
Installationsdatum: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Strålning

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Tillbaka till resultat

Laddar ...

Vem ska jag kontakta?

Våra olika typer av återförsäljare

Tack vare ett noga utvalt nätverk av återförsäljare kan Victron Energy erbjuda service över hela världen. Vi strävar alltid efter att ge dig de allra bästa råden och den bästa servicen. Alla våra återförsäljare är utbildade för att omvandla dina exakta behov till robusta lösningar. Dina nuvarande och framtida behov av service avgör vem som är bäst att kontakta.

Guy explaining Victron gear to someone else

Be våra återförsäljare om rätt lösning för dig

Victron Energy erbjuder ett av de största produktsortimenten på marknaden. Vi har över 750 professionella återförsäljare över hela världen. De kan ge dig de bästa energilösningarna oavsett utmaningen.

Victron Energy-återförsäljare är alltid glada att hjälpa till och är dedicerade till att ge dig rätt råd, även när du har olika saker i åtanke. De gör allt de kan för att hålla dig nöjd och dina investeringar säkra i många år framöver.

Kontakta gärna våra lokala specialister, inklusive webbutiker, för råd eller en snabb kontroll.

Varför Victron Energy?

Victron Energy har ett brett utbud av modulära anslutna produkter som levererar energi i tid, varje gång. Utrustning från Victron Energy lever upp till sina specifikationer, både vad det gäller prestanda och förväntad livscykel (vid korrekt användning). Vår femåriga garanti och policy om rättvis och snabb reparation innebär att din investering är skyddad och att den under de flesta omständigheter inte kommer att svika dig.

Vårt globala nätverk av välutbildade distributörer, installatörer och servicepartner finns alltid till hands för att hjälpa till. Från lagerrådgivning, installationsrekommendationer, eftermarknad och teknisk support. Tillsammans med Victron Energys team, deras partner och grupper kan du alltid räkna med att kraften från kunskap står vid din sida.

Tack vare feedback från våra kunder samt delning av data och kunskap förnyar vi oss dygnet runt. Vi drivs av kunskap, det håller oss och våra användare i gång och säkerställer att investeringar ger avkastningar under många år framöver.

Drivs av kunskap.